Politica De Confidentialitate

Politica De
Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. respecta Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, aplica Regulamentul general privin protectia datelor, cunoscut ca si GDPR ( General Data Protection Regulation).

ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L., reprezentant al RAIONULVERDE.RO, colecteaza date de la clienti, pe care apoi le proceseaza. Colectarea si procesarea datelor este necesara in procedura de prestare a serviciului catre client, de informare a clientului asupra stadiului comenzii. In acest sens, ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. asigura clientii ca intreprinde toate demersurile necesare pentru a proteja toate datele cu caracter personal furnizate in mediul online si nu numai.

Conform Regulamentului UE 2016/679 si a legislatiei in vigoare, scopul pentru care colectam datele personale vizeaza exclusiv relatia dintre RAIONULVERDE.RO si client.

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

–  informarea clientilor (Cumparatorilor) privind situatia produselor si comenzilor;

– informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor;

– evaluarea produselor si serviciilor oferite;

– activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor de marketing, publicitate, media, cercetare de piata, statistica, urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L..

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poata fi transferate (cedate) de catre ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate cu respectarea normelor legale in materie.

ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. POATE NOTIFICA CLIENTII PRIVIND OFERTELE CURENTE PRIN NEWSLETTER SI POATE TRIMITE ORICE ALT TIP DE MESAJE SPECIAL/OFERTE. ORICE CLIENT CARE A FURNIZAT EXPLICIT ADRESA SA DE EMAIL PE SITE-UL WWW.RAIONULVERDE.RO POATE OPTA PENTRU STERGEREA ACESTEIA DIN BAZA NOASTRA DE DATE.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

DE ASEMENEA ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. POATE FURNIZA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL ALTOR COMPANII CU CARE SE AFLA IN RELATII DE PARTENERIAT, DAR NUMAI IN TEMEIUL UNUI ANGAJAMENT DE CONFIDENTIALITATE DIN PARTEA ACESTORA, PRIN CARE GARANTEAZA CA ACESTE DATE SUNT PASTRATE IN SIGURANTA SI CA FURNIZAREA ACESTOR INFORMATII PERSONALE SE FACE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, DUPA CUM URMEAZA:

– furnizori de servicii de servicii de marketing;

– curierat;

– servicii de plata bancare;

– telemarketing sau alte servicii;

– alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Desi utilizam metode si tehnici avansate de securitate, ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L. si Partenerii NU sunt responsabili pentru nicio dauna pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii, legat de utilizarea acestui website, deoarece informatiile transmise prin internet pot sa nu fie in siguranta.

La cererea expresa a cumparatorului, Societatea noastra asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul RAIONULVERDE.RO informatii personale, poate opta ca aceastea sa fie sterse din baza de date, solicitand acest lucru fie la adresa de e-mail contact@raionulverde.ro

Datele personale vor putea fi transmise Autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele firmei care administreaza RAIONULVERDE.RO sunt

ZARALI CREATIV DESIGN S.R.L.

CUI: 40118987, J12/5010/2018

str. Alverna nr. 69, Bl. D6 ap 11, Cluj-Napoca, Cluj

IBAN: RO17 BTRL RONC RT04 7501 3201

 

 

Livrare prin curier in toata tara
Program Luni-Vineri
10:00-18:00
Retur in 15 Zile
Comanda telefonic
0736 667 493